Wellness Centrum Svaté Pole 41 263 01 Dobříš     

Mail 7

Shadow

Někdo mi ukradl kliku aneb

Jak se pan Jakub setkal s mrtvicí

Vážení přátelé,

i dnes za Vámi přicházím s příběhem jednoho z našich klientů, který nese příznivé vyhlídky a potvrzení toho, že s trochou vůle se dá postupnými krůčky i z prodělané mrtvice zdárně navracet k běžnému dřívějšímu životu před ní. Abychom však i dalším lidem po CMP mohli pomáhat navracet se do života, potřebujeme Vaši pomoc.

Shadow
Je poměrně obtížné vžít se do někoho, kdo na vlastní kůži prodělal mrtvici. Abyste si i Vy mohli udělat obrázek, jaké je to probudit se na ARO nevědouce, jak a proč jste se tam ocitli a co všechno může následovat, zprostředkoval nám svou autentickou výpověď i pan Jakub. Ve svém vyprávění mj. popisuje, jak se s jednotlivými dopady mrtvice vyrovnával a jak je potřebné si stanovit jednotlivé cíle k tomu, aby člověk při své cestě k zotavení neztrácel naději a opět se z něj stal plnohodnotně fungující člověk.
Shadow

Abychom mohli pokračovat v naší práci, prosíme Vás, naše příznivce, o podporu naší činnosti, a to ve formě finančního daru, který pro začátek pokryje celorepublikové cesty za našimi klienty a čas strávenými s nimi v rámci poradenství a duševní podpory.

Za Váš příspěvek v jakékoli výši Vám již nyní z hlouby srdce děkuji. Stejně tak za přeposlání tohoto emailu Vašim blízkým a známým! 💙

 

S úctou

Váš
 
 
      Jan Dohnálek           
předseda a zakladatel      
 
Shadow
Již od nás nechcete dostávat newslettery? Unsubscribe.
ICTUS o.p.s. Praha 5, Kurzova 2373/25, PSČ 155 00 Česká republika

Odkazy přátel v nemoci