Wellness Centrum Svaté Pole 41 263 01 Dobříš     

Mail 6

Shadow

Poděkování paní Jany

Milí přátelé,

dnes bych se s Vámi rád podělil o jeden velmi silný příběh a sním spojené poděkování od paní Jany❤️

Shadow

Paní Jana se s manželem snažili celkem zdravě žít, jezdili na kole, chodili na túry, měli spoustu společných zájmů. Ovšem před 11 lety začalo náročnější období, kdy byl její manžel povýšen v zaměstnání do vedoucí funkce a s tím přišla i spjatá psychická zátěž. Po jeho propuštění v roce 2019 vypadalo jako by se mělo opět vše vrátit do starých kolejí. Opak byl však pravdou ...

 
V témže roce byl manželovy paní Jany diagnostikován prolaps mitrální a aortální chlopně a byla nasazena antibiotika. Následně v nemocnici nabraly věci velmi rychlí spád. Došlo k poměrně rozsáhlému krvácení z basilární tepny (výduť) do 3. a 4. mozkové komory. K operaci se přistoupilo s prognózou 5 - 10% pravděpodobnosti na přežití. Asi po týdnu v kómatu se začínalo objevovat velmi malé vědomí. Nebyl schopen se posadit, ani se v sedě srovnat, chodil pouze s podpažním chodítkem, byl na plenách.

A teď něco pozitivního ... díky práci a pevné vůli se orientace v prostoru mimo domov malino zlepšuje, také orientace v čase je lepší. I chůze je lepší, ale stále trpí pocitem strachu z upadnutí a chce se paní Jany držet za ruku. Jsou to však kroky správným směrem. A držíme oběma palce aby nepolevili. Cesta zpět do života je trnitá ale možná.

Shadow

"Ještě jednou posílám veliké díky, za veškerou činnost, kterou v oblasti CMP děláte. Je to velmi záslužná činnost a hluboce se před Vámi skláním. Myslím, že zkušenosti od lidí, kteří se s tímto problémem potýkali, jsou velmi cenné.

Děkuji!

Jana"

Shadow

 

 

S úctou 

Váš
 
 
      Jan Dohnálek           
předseda a zakladatel      
Shadow
Již od nás nechcete dostávat newslettery? Unsubscribe.
ICTUS o.p.s. Praha 5, Kurzova 2373/25, PSČ 155 00 Česká republika
 

Přihlášení